Bedrukte jassen zijn de bedrukte winnaar van 2016!

Bedrukte jassen zijn de winnaar. Elk jaar hou ik in de gaten wat mij het meeste aanspreekt qua bedrukte voorwerpen. Ik bezoek beurzen en kijk rond, ik ga naar bedrijventerreinen en kijk via de ramen naar binnen en ik let gewoon altijd goed op. Overal zie je wel bedrukte voorwerpen natuurlijk!

Hoe ga ik te werk

Maar wat viel nu het meeste op? Hierbij let ik op meer dan waarvan ik denk dat het mij aanspreekt. Ik moet er ook echt het nut van inzien. Als ik denk dat wat zij hebben bedrukt ook echt goed zal verkopen of een ander doel vervult. Bijvoorbeeld om naamsbekendheid te genereren of klanten binnen te slepen.

Het doel bereiken!

Maar hoe weet ik eigenlijk voor welk doel dit bedoelt is. Nou meestal spreekt het wel voor zich, maar ik vraag het altijd ook even na. Ik maak te plekke de keuze of deze in de aanmerking kom. Ik ga niet super veel mensen vragen over hun bedrukte voorwerpen. Daar heb ik geen tijd voor!

Bedrukte jassen!

bedrukte jassenEn de winnaar van 2016? Dat zijn de bedrukte jassen. Ik heb bedrukte jassen wel vaker gezien, maar ik heb het zelden zo goed gedaan gezien. Ten eerste moet natuurlijk de jas en de bedrukking goed zijn. (Kijk hier eens voor een goede selectie jassen.) Maar ten tweede moet het ook uniek zijn. Het moet zich onderscheiden om echt het doel te kunnen vervullen.

Dit heb ik meerdere malen gezien. En dat is vooral wat de keuzes voor mij heeft gemaakt. Dat je niet één of twee keer een uniek bedrukt en toegepast voorwerp ziet, maar steeds maar weer! Dit laat wel echt zien dat dit voorwerp echt goed te gebruiken is. Wat logisch is aangezien de jas wel echt een canvas bied dat erg opvalt.

Softshell jassen bedrukken

softshell jassen bedrukkenNog iets unieks dat mij opviel? Dat is dat vele van deze jassen softshell jassen bleken te zijn? De reden moet wel zijn dat deze zo goed tegen de wind zijn. Kijk hier eens voor een echt goed aanbod zodat jij ook kan kiezen voor softshell jassen bedrukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *