Doorzichtige paraplu bedrukken: Veilig de winter door met deze tips!

Tips voor de winter? Nee het zijn eigenlijk tips voor de herfst. Ook al is het officieel winter, het lijkt net herfst. Daarom moet je daarom ook aanpassen alsof het herfst is. Denk bijvoorbeeld aan een goede doorzichtige paraplu bedrukken en een goede sjaal.

Paraplu tijdens het herfstweer van de winter

Ten eerste de paraplu. Het is onmisbaar in Nederland, maar tijdens de herfst natuurlijk alleen maar meer! Kies daarom voor een echt goede paraplu. Je wilt niet dat je op eens een lekke paraplu hebt. Dat is wel één van de ergste dingen die je tijdens herfstweer kan overkomen. En er moet natuurlijk niet vergeten worden dat het eigenlijk winter is. Je weet daarom niet wanneer het weer omslaat.

Het belang van een goede paraplu

Stel je bent natgeregend omdat je een goedkope paraplu hebt gekocht en opeens gaat het vriezen. Het is waarschijnlijk al donker waardoor dat zomaar kan gebeuren. Dat kan erg gevaarlijk zijn. Kies daarom minimaal voor een degelijke paraplu. Het liefst van een dergelijke kwaliteit dat deze een redelijke stormpje kan overleven.

Doorzichtige paraplu bedrukken met reflectors

doorzichtige paraplu bedrukkenWil je nog een stapje richting veiligheid gaan? Kies dan voor een doorzichtige paraplu bedrukken met reflectors en waarschuwingen. Door de doorzichtige paraplu kan je vooruitkijken, ook als je deze tegen de aankomende windvlagen moet houden. Hierdoor kan je het verkeer blijven zien. En de reflectors zijn weer handig zodat anderen jouw zien. Door deze in letters zoals “pas op, voetganger” dan ben je extra duidelijk. Wil je weten waarom dit zo is? Lees de volgende post!

Rugzakjes bedrukken met reflectors

rugzakjes bedrukken met reflectorMaar hoe bescherm je dan de achterzijde zal je denken. Nou dit doe je door rugzakjes te bedrukken met reflectors op dezelfde manier! Je hebt de paraplu voor je en de rugzak op je rug. Perfect dus! Bovendien kan je een opvouwbare paraplu in het rugzakje bewaren als reserve paraplu! Kies dus voor een doorzichtige paraplu en rugzakjes bedrukken met reflectors!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *