Eco tassen en een powerbank bedrukken; duurzaam het nieuwe jaar in

Duurzaam het nieuwe jaar in? Het is bijna het nieuwe jaar en dat betekent dergelijke beloftes. Je zal het vest wel voor kunnen stellen. Mensen die iets beloven en vervolgens er in falen. Misschien ben je het zelfs wel eens geweest. Daar is in principe niks ergs aan, iedereen heeft wel eens een dergelijke belofte gefaald. Wil jij een belofte die je gegarandeerd kan naleven? Zodat je iets goeds doet en als bonus gegarandeerd slaagt? Kies dan voor een duurzaam jaar en koop bijvoorbeeld eco tassen!

Duurzaam op vele manieren opvatten

Een duurzaam jaar kan je op vele manieren opvatten. Bovendien kan je het op verschillende niveaus toepassen. Van enkel duurzaam textiel kopen wanneer iets nieuws van textiel nodig hebt tot aan letterlijk alles wat je koopt duurzaam laten zijn. Het is aan te raden om de lat niet te hoog te leggen. Kies vooral voor goederen dat je maar eens in de zoveel tijd hoeft te kopen. Bijvoorbeeld een eco tas of kleding wanneer je een man bent. Vervolgens kan je altijd proberen zoveel mogelijk duurzaam te doen.

Eco tassen als goede keuze

eco tassenDe reden waarom duurzaam textiel zoals eco tassen een geschikte keuze is naast dat je dit niet al te vaak hoeft te kopen, is dat duurzaam textiel ook erg toegankelijk is. Vind maar eens een duurzame jojo.

Nog een leuke bonus is het bedrukken van dergelijke textiel. Wanneer mogelijk, doe dit ook even op een duurzame manier. Vele bedrijven bieden inmiddels de mogelijkheid voor het gebruik van duurzame inkt. Maar het grote voordeel is het inspireren om andere mensen ook duurzaam te laten zijn. Een bedrukking is hiervoor enorm handig!

Powerbank bedrukken: duurzame accu

powerbank bedrukkenEn ditzelfde kan je voor andere producten gebruiken. Zoals bijvoorbeeld een powerbank bedrukken! Over de powerbank gesproken. Dit is een handige accu dat voor diverse mobiele apparaten gebruikt kan worden. Zelfs voor laptops! Bovendien is het product vaak relatief duurzaam! Een geschikte keuze dus. Vooral als je voor het dubbele gaat door de powerbank te bedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *