Stormparaplu bedrukken: veilig op reis in half de wereld!

Stormparaplu bedrukken voor als je op reis gaat. Maar naar waarheen dan? Nou blijkbaar bijna overal. In deze blogpost laten wij je zien waarom dit het geval is en waarom een stormparaplu bedrukken de oplossing is!

Stormparaplu bedrukken voor op reis

stormparaplu bedrukkenTen eerste de reden waarom je een stormparaplu moet meenemen op reis. Onlangs was ik nieuwsgierig waar het nu echt slecht weer is en toen schrok ik wel een beetje. “Wij klagen over regen…..maar wonen eigenlijk op de een van de beste plaatsjes op de wereld”. Dit is een zin die ik quote uit een forum op Startpagina.nl.

Dit forum kwam ik tegen tijdens mijn zoektocht. Al vrij snel overigens, namelijk de eerste pagina…. Anyway. Iemand genaamd Deer vroeg hier 5 jaar geleden in welke landen het nu heel veel stormt, regent en onweer. Het beste antwoord ging vrij de diepte in over het weer in een groot deel van de wereld.

Ik quote het allemaal maar, waarom zou ik het herschrijven… “Onweer : de Tropen : heel het regenseizoen : elke dag. Storm: Heel het Zuidelijk halfrond vanaf de 50° Zuiderbreeddte (met de fameuze Westenwinden). Regen : de Tropen , Groot deel van India ? het Moessongebied : de regen is immens , doch niet evenredig verdeeld over het jaar. Andere stormen en winden :orkanen : De Caraïben , Midden Amerika en het zuiden van de VS. Tornado’s : vooral Zuidoosten van de VS. Taifoens : Van Japan , Thailand over de Phillipijnen en Indonesië tot Noord Australië. De Northerns vanuit Canada. Wij klagen over regen…..maar wonen eigenlijk op de een van de beste plaatsjes op de wereld . We hebben wel gebrek aan Zon.” – beestie, Startpagina.

Kortom, meer dan de helft van de locaties ter wereld heeft wel te maken met zware storm, dan wel regen. Tijd voor een stormparaplu bedrukken dus!

Opvouwbare stormparaplu bedrukken

opvouwbare stormparaplu bedrukkenKies bovendien voor een opvouwbare stormparaplu bedrukken. Je gaat immers op reis dus het is super handig om voor de opvouwbare variant te kiezen. Zo past deze waar je deze absoluut moet bewaren, de handbagage! En gelukkig bestaat deze ook voor de zwaardere kwaliteit stormparaplu’s!

Maar waarom eigenlijk bedrukken? Zal je je misschien afvragen. Nou dit kan je simpelweg verwoorden als: “het is leuker” of “het geeft motivatie om door de storm te gaan”. Voor meer informatie over het bedrukken, zie onze volgende post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *